Stručný prehľad možností úhrad tovaru

Existuje veľa možností ako uhradiť za nákup u nás. Vyberte si tú, ktorá vám najviac vyhovuje.

1)Úhrada tovaru vopred prevodom alebo vkladom (pred faktúra)firmy. Variabilný symbol je číslo vašej objednávky, internet banking!

Tovar môžete uhradiť vopred na základe proforma faktúry. Náš obchodník Vás bude kontaktovať ohľadom potvrdenia objednávky a následne Vám zašle proforma faktúru, ktorú uhradíte v prospech nášho slovenského bankového účtu (t.j. neplatíte žiadne poplatky za medzinárodné platby a pod.). Ako náhle bude platba poukázaná v prospech účtu, automaticky Vám odošleme objednaný tovar a informujeme Vás o tom emailom. V prípade, že úhrada objednaného tovaru nebude poukázaná v prospech nášho bankového účtu do 5-tich dní, objednávka bude automaticky stornovaná.

Platby prevodom | vkladom v Slovenskej republike a zo zahraničia v EUR:

Číslo účtu POZA s.r.o.: 0494 220 045|0900 Slovenská sporiteľňa

IBAN: SK54 0900 0000 0004 9422 0045

BIC: GIBASKBX

Platby prevodom | vkladom v Českej republike v Kč:

Číslo účtu POZA s.r.o.:

IBAN: 

BIC: 

Variabilný symbol pre úhrady je číslo Vašej objednávky!

Internet banking (on-line, teda okamžitá platba cez internet, služba elektronického bankovníctva) je momentálne najpohodlnejší spôsob platby. Je veľmi rýchly, nemusíte manipulovať s peniazmi, a naviac ušetríte na poštovnom a poplatkoch za dobierku. Na využívanie internet bankingu Vám stačí: (1) mať zriadený účet v niektorej z bánk, s ktorými spolupracujeme (pozri nižšie); a (2) mať zriadenú službu internet banking. Mnoho bánk ponúka túto službu zadarmo. Po jej zriadení by ste od banky mali dostať prihlasovacie meno, heslo a prípadne tzv. GRID kartu (záleží to od konkrétnej banky). Po potvrdení objednávky u nás budete presmerovaný priamo na stránku banky, kde len jednoducho zadáte Vaše prihlasovacie údaje do internet bankingu. Všetky ostatné údaje, ako suma, variabilný a konštantný symbol, ako aj číslo nášho účtu, budú vyplnené automaticky. Aj Vy aj my teda máme istotu, že z Vášho účtu bude zaplatené presne toľko, koľko je potrebné. Objednaný tovar Vám pošleme na zadanú adresu hneď, ako budeme mať k dispozícii všetky tituly.

———————————————————————————————————-

 

2)Úhrada tovaru na dobierku v SR(EUR) a ČR(Kč) platba,pri prevzatí tovaru v hotovosti alebo platba platobnou kartou cez terminál u kuriéra DHL-PPL v SR aj ČR.

 

Tovar a dobierečné uhradíte kuriérovi v hotovosti alebo platobnou kartou u kuriéra DHL-PPL pri doručení tovaru na Vašu dodaciu adresu v SR a ČR.